محل تبلیغات شما

نهاد مبارزه با بیابان‌زایی سازمان ملل (UNCCD) مکانیسمی جهانی برای کاهش بیابان و توسعه مناطق سبز در تمام جهان است؛ مکانیسمی که شامل پروتکل‌های مختلف بهره‌وری و رصد پیشرفت تمام کشورهاست. این نهاد تحت ماده ۲۱ کنوانسیون سازمان ملل متحد برای کمک به کشور‌ها در بسیج منابع برای اجرای این کنوانسیون و پرداختن به بیابان‌زایی، تخریب زمین و خشکسالی ایجاد شده است.
این نهاد در گزارشی جامع کشور‌های مختلف جهان را از نظر بیابان‌زدایی مورد بررسی قرار داده است. در بخش مربوط به ایران، این گزارش بهره‌برداری بیش از حد از منابع زیرزمینی، عدم استفاده از روش‌های درست آبیاری، توسعه بی‌رویه باغات، کاشت محصولاتی که نیازمند آب فراوان هستند را از مهم‌ترین عواملی دانسته که می‌توانند سبب افزایش سطح بیابان‌ها در ایران شوند.
براساس آمار‌های این نهاد، در سال گذشته ۹۰۰ هزار هکتار پروژه بیابان‌زدایی در چین، ۱۷۰ هزار هکتار در ایران صورت گرفته و با موفقیت همراه بوده است. عملیات موفق بیابان‌زدایی با احداث بادشکن، بذرپاشی، نهال‌کاری، مراقبت و آبیاری باید انجام شود و مالچ پاشی مورد قبول نیست. پژوهشگران توصیه کرده‌اند که ایران باید به سمت کاشت محصولاتی حرکت کند که آب دوست نباشند و از کاشت صیفی‌جات بپرهیزد. ضمن اینکه کشور‌های جهان باید به جای توسعه کشت در سطح به سمت افزایش راندمان کشت حرکت کنند. در واقع بیابان‌زایی، بعد از تغییر اقلیم و کمبود آب، سومین چالش کره‌زمین محسوب می‌شود.

ایران، دومین کشور موفق آسیا در بیابان زدایی

همراهی چین و جهان در راه بیابان زدایی

راهکار اصلی مقابله با بیابان‌زایی چیست؟

جهان ,کاشت ,توسعه ,بیابان‌زدایی ,نهاد ,مورد ,هزار هکتار ,این نهاد ,کاشت محصولاتی ,را از ,به سمت

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

عاشق کسی که عاشقم نیست... اسکواش ایران